Transparentné Poďakovanie rodičom svadobné PR008DA

transparentne podakovanie rodicom svadobne PR008DA
transparentne podakovanie rodicom svadobne PR008DAtransparentne podakovanie rodicom svadobne PR008DA atransparentne podakovanie rodicom svadobne PR008DA b
16,00 € za kus
Doba dodania

Maximálna veľkosť nahrávaného súboru: 256M
MENOVKY k svadobnému stolu, MENU k svadobnej hostine, NÁLEPKY na fľaše, POZVÁNKY k svadobnému stolu ... VYRÁBAME V ROVNAKOM ŠTÝLE AKO SVADOBNÉ OZNÁMENIA.
Informácia
+
Poďakujte svojím rodičom za to , že Vás priviedli k svadobnému oltáru. Srdiečko slúži ako vkusný darček Vašim rodičom alebo blízkym na pamiatku a z vďaky. Vieme ho upraviť aj ako blahoželanie k sviatku, vyznanie lásky a podobne. Poďakovanie tlačíme na transparentný dymový akryl s využitím najnovších technológii ako je plastická 3D tlač. Tlačíme v najvyššej kvalite s použitím až 8 farieb ( CMYK,LC,LM+ biela+lak). Farby sú krásne živé, stále a časom nevyblednú , sú odolné voči vode a mechanickému poškodeniu. Samotné srdiečko vyrezávame pomocou presného lasera. Zmena grafiky aj rozmerov je možná podľa Vášho návrhu. Vytvoríme Vám aj vlastný návrh, podrobný popis uveďte do správy, následne Vám zašleme cenovú kalkuláciu.

Súvisiace produkty

Výsledok 1 - 5 z 5
Obrázok Tovar Cena
Svadobné menu 0
Nálepky na fľaše 0
Menovky na stôl 0
Svadobné poďakovanie 0
SVADOBNÁ ŠPZ 0
Výsledok 1 - 5 z 5